YS Powerpacks

Het is ook mogelijk om uw voertuig te voorzien van een YS Powerpack. Dit is een zorgvuldig samengesteld pakket van hardware en software tuningsoplossingen die samen het maximale uit uw voertuig halen. Meestal wordt in dit pakket een downpipe in combinatie met een cold air intake geplaatst, waarna de ECU op maat wordt getuned. Nadat alles is gevalideerd en goed is bevonden wordt daarna de automaatbak getuned waardoor de ultieme ervaring gecreëerd wordt wat zorgt voor een naadloze samenwerking tussen hardware, software, motor & versnellingsbak.

Kortom; als u de prestaties van uw auto een flinke boost wilt geven, maar u weet niet welke componenten en tunes het best geschikt zijn? Wij nemen deze zorg uit uw handen en zorgen voor een geweldig presterend voertuig terwijl u geniet van een leuke pakketkorting.

 

Wat zijn de voordelen van een YS Powerpack ten opzichte van een reguliere stage 2?

Door de ervaring die er heerst bij YS-Performance is het mogelijk om de bestwerkende componenten te selecteren, wij nemen de zorg uit uw handen en leveren een auto af die u niet weer zult herkennen qua rijkarakteristieken. Daarnaast kunt u genieten van extra bundelkorting.

Hoe lang ben ik de auto kwijt voor het installeren van een YS Powerpack?

Na het afleveren van uw auto bent u deze ongeveer 2-3 dagen kwijt. Dit komt omdat eerst de hardware geinstalleerd moet worden, daarna moet deze getest worden. Nadat alles gevalideerd is en alles werkt naar behoren wordt de software geschreven en ingeladen.

Ook hierna wordt de auto volledig getest. U wordt ook verzocht om de auto af te leveren met minimaal een halfvolle tank RON 98.

Wij hopen op uw vertrouwen en hopen hiermee duidelijk uitgelegd te hebben waarom wij de auto drie dagen nodig zijn.

Wanneer kan ik het beste kiezen voor een YS Powerpack ten opzichte van een reguliere tuning?

De YS Powerpacks zijn het leven in geroepen voor de mensen die het maximale uit hun auto willen halen met de beste componenten zonder er zelf zorgen over te moeten hebben.

Wij regelen alles, van de inkoop tot de montage tot de tuning.