Volkswagen Golf 7 / 7.5 R 4Motion  (2012-2019) YS Powerpack

Voor de EA888 2.0 TSI motor die in de MK7 R ligt is een zorgvuldig samengesteld pakket gekozen. Bij YS-Performance rijden we zelf ook met deze powerpack. Dat zegt al genoeg natuurlijk!

 

Cylinder capacity 1984 CC
Compression 9.80 : 1
Type ecu Siemens/Continental Simos 18 & Temic DQ250 & Temic DQ381
Bore x stroke 82,5 X 92,8 mm
Engine code CDL/DJH

 

Standaard vermogen [pk]

Standaard koppel [Nm]

YS Powerpack vermogen [pk]

YS Powerpack koppel [Nm]

Welke componenten zitten er in deze YS Powerpack?

De EGO downpipe van Bull-X voor een VW Golf 7R 4-Motion met 2.0 TSI motor is een kwalitatieve downpipe die ervoor zorgt dat het vermogen en geluid van je auto zal toenemen.

De downpipe is een vervanging voor de originele downpipe. Doordat deze downpipe een grotere diameter heeft dan de originele, wordt er een snellere afvoer van de uitlaatgassen bij de turbo verkregen. Dit heeft niet enkel het voordeel dat het vermogen zal toenemen, maar ook dat de turbo minder weerstand zal ondervinden. Dit komt de levensduur van de turbo ten goede.

Deze open air intake van Ramair is direct vervangbaar tegen de originele intake en zorgt voor een verhoogde luchtdoorstroming en een verbeterd intake geluid (ten opzichte van origineel). De kit bevat een dubbellaagse schuim high-flow filter (geolied), siliconen slang met originele aansluiting en een hitteschild. Het hitteschild is zwart gepoedercoat. De overige artikelen hebben ook een zwarte kleur.